Welkom
  Locatie
  Accommodatie
  Arrangementen
  In de Buurt
  Contact
   


Kollerijweg 7A
9795 PLĀ  Woltersum

Telefoon:
050 - 3022899
06 - 55752211

Over de accommodatie

De zaal heeft een oppervlakte van ca. 130 m2 en kan op allerlei verschillende manieren ingericht worden. Er zijn tafels en stoelen voor ca. 40 personen beschikbaar, deze zijn vrij naar eigen inzicht te plaatsen en samen te stellen.

Aan de voorzijde, nabij de ingang van de zaal, zijn garderobe en toilet gesitueerd, en vanuit de keuken kunnen de gasten van warme en koude dranken tot complete streeklunch worden voorzien.

Door de meerdere ruiten en dakramen is de ruimte prettig maar niet overdadig verlicht. Met mooi weer kan de grote deur in de gevel omhoog geschoven worden om optimaal te kunnen genieten van het 'echte buitengevoel'. De rust in het dorp zal niet snel voor storende geluiden zorgen!

Tijdens pauze's zijn de tuin, het terras en de boomgaard toegankelijk voor onze bezoekers. Ook kunnen er een aantal fraaie wandelingen in de directe omgeving gemaakt worden.

In overleg kunnen aanvullende voorzieningen en faciliteiten worden verzorgd. Heeft u iets bijzonders nodig of wilt u meer weten over de beschikbare voorzieningen? Neem dan contact met ons via het formulier, email of telefoon.

 

 
   
De Nieuwe Werkplek  
 
De Nieuwe Werkplek  
   
De Nieuwe Werkplek  
   
De Nieuwe Werkplek